Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Óbudán már a Miutcánk szállítja a környék híreit!

Új funkciók a Miutcánkban

2021. június 14. - Miutcánk

great_deals_for_black_friday_promo_facebook_post_template_masolata_7.png

Rohanó világban élünk, ahol elképesztő az információdömping és nehéz a szelektálás. Éppen ezért nagy kihívás eljuttatni az igazán fontos, a mindennapi életünkre is hatást gyakorló híreket a címzettekhez, több önkormányzat is küzd ezzel a problémával. A III. kerület lakosai azonban mostantól a Miutcánk révén egészen biztosan értesülni fognak a legfontosabb helyi tudnivalókról. Hogy hogyan?

A kerület vezetése tényleg fontosnak tartja, hogy aktív és közvetlen kapcsolatot tartson a lakossággal, ezért is döntöttünk a Miutcánk közösségében való aktívabb jelenlét mellett. Tudjuk, látjuk, hogy ezen a platformon olyan felhasználók vannak, akik nyitottak a szomszédokkal való kapcsolattartásra és maguk is tenni szeretnének, hogy szűkebb-tágabb környezetük élhetőbb, barátságosabb és szerethetőbb legyen. Továbbra is bíztatjuk kerületünk lakóit, hogy szóljanak bele a kerület ügyeibe, mondjanak véleményt, vegyenek részt a polgármester online fogadóóráin és tájékozódjanak otthonunk ügyeiről immár a miutcánk.hu platformjain is!

– mondta el Tóth Ákos , az önkormányzat Kommunikációs Osztályának munkatársa. A Miutcás szomszédok pedig a következőképpen futhatnak bele a környéküket érintő legfontosabb hírekbe:

  • image_8.pngA HÍRDOBOZ - A Miutcánk egyik új fejlesztésének köszönhetően mostantól az oldal felületén minden kerületi lakos találkozni fog egy mindig naprakész hírdobozzal. A hírdoboz automatikusan frissül a kerület híreivel, így első kézből nyújt friss információt.
  • PUSH-NOTIFICATION - Az oldal felületén működik az értesítő rendszer, ami az új történésekről informálja a felhasználókat (kedvelték egy bejegyzését, hozzászóltak, stb.). Ezek közé az értesítések közé mostantól havi két alkalommal bekerülnek a kerület kiemelt hírei is.
  • KÖRNYÉKÉRTESÍTŐ - Az óbudai Miutcások az oldal felületén túl külön e-mailben is értesülnek ezekről a kiemelt hírekről
  • WELCOME MAIL - Amikor valaki újonnan költözik a kerületbe, és regisztrál a Miutcánkra, hogy megismerje a szomszédait és tájékozódjon a környékről, a Miutcánktól kap egy üdvözlő levelet is. Ez a levél egy általános videóra mutat, ami az önkormányzat adott meg, és tömören informálja az új lakókat a legfontosabb tudnivalókról.
  • KÖZVETLEN ÜZENET - Az óbudai önkormányzatnak saját profilja is van a Miutcánkon, így a lakók közvetlenül is fel tudják venni velük a kapcsolatot. A Miutcánkon gyakran születnek olyan bejegyzések, amiknek a megoldása már a kerületi hatáskörébe tartozik, mostantól ezek az igények, kérdések is gyorsabban kommunikálva lesznek az városvezetők felé.

great_deals_for_black_friday_promo_facebook_post_template_masolata_8.png

Elkapták már a környéken ólálkodó besurranótolvajokat? Még biztonságosabbak lesznek a játszóterek? A járvány után hogyan változik a parkolás? Sokáig tart még az utcában a csatornafelújítás? A kereszteződés átépítése után miként változik a forgalom? Meddig lehet szavazni a közösségi költségvetésre? Tényleg új közösségi kert létesül a kerületben? A Miutcánkosok ilyen, és ezekhez hasonló kérdések tömkelegére kapják meg mostantól a választ, gyorsan és egyszerűen.

Ha tetszik neked a csapatunk szellemisége és céljai, támogass minket te is, vagy regisztrálj az oldalon, ha eddig nem tetted volna!

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr6316567876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása