Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Felújítottuk a Miutcánkat!

1 év. 1500 visszajelzés. 7000 kezdeményezés. 34.000 szomszéd.

2015. november 04. - Janotyik Évi

miutcank_hu.jpg

És még sorolhatnánk, hogy mennyi minden történt velünk az elmúlt időszakban, hiszen a nyáron több száz emberrel piknikeztünk együtt, nemrég pedig a legelhivatottabb szomszédokkal ünnepeltük a szülinapunkat az Anker'tben. A szülinapról most részletesen nem számolunk be, meséljenek a képek az alábbi montázsban:

img_2770.JPG

Mindennek fényében számtalan újdonsággal érkeztünk az oldal belső felületén. Mielőtt végigmennénk, hogy pontosan milyen újdonságokkal találkozhattok, ha bepötyögitek a www.miutcank.hu oldalt, fontos, hogy köszönetet mondjunk nektek, szomszédoknak!

Ugyanis a meglátásaitok, véleményeitek, tanácsaitok és lelkesedésetek nélkül bizony most nem tartanánk itt. Ahogy a bejegyzés elején már olvastátok, több mint 1500 építőjellegű kritikát kaptunk tőletek, amelyeket szempontulvéve építettük és építjük jelenleg is tovább a Miutcánk.hu-t. Arra kérünk Titeket, hogy tartsátok meg ezt a jó szokásotokat és a továbbiakban is bátran keressetek fel minket, írjatok nekünk, ha van egy jó ötletetek!

És hogy miért?
Mindig elmondjuk, hogy szeretnénk egy társadalmi változást előidézni, az egymáshoz közelebb élőket ténylegesen közel hozni egymáshoz, elmosni ezt az általános közönyt, ami körüllengi a hétköznapjainkat és végre kicsit felrázni az embereket. El kell kezdenünk nyitott szemmel járni, megismerni mindazt, ami körülvesz minket, ami konkrétan a mindennapjaink része. Ennek az első lépése, ha azokon a nyűgös, szürke reggeleken az utcából kisétálva ráköszönünk mosolyogva a szomszédunkra és ezáltal szép lassan elindulunk azon úton, amely egy élhető közösség felé vezet. Olyan kis helyi közösségeket kell kialakítanunk, ahol mindenki tisztában van a helyi értékekkel: például, hogy a környéken melyik pékségben lehet kapni a legfinomabb kakaós tekercset, hova érdemes matek korrepetálásra vinni a gyereket és ki tud nekünk segíteni, ha kimegy az áram az egész lakásban.

Mindez nem egy néhány fős feladat. Ehhez a Ti segítségetekre van szükség. Tisztában vagyunk azzal, hogy ez egy hosszú és rögös út, amire hívunk Titeket, de az elmúlt egy év bebizonyította, hogy nem hiábavaló a törekvés, ugyanis 34.000 szomszéd már letette a voksát egy élhetőbb közösségért. Szóljatok a szomszédaitoknak, ismerőseiteknek és építsünk együtt egy tudatosabb világot!

Mutasd meg ezt a videót a barátaidnak!
Jól összefoglalja, hogy pontosan miről is beszélünk, meg, hogy mi az a Miutcánk.

Ez itt a Miutcánk.hu!

Használtad már a Miutcánkat? Ezt nézd meg!

Posted by Miutcánk.hu on Monday, 2 November 2015

 

Most pedig lássuk, hogy technikailag miben fejlődött az oldal, milyen új funkciók segítik azt, hogy végre közösségként tekinthessünk otthonunkra. Rengeteg apróságot változtattunk meg, hogy jobb legyen az oldal, most jöjjenek a legfontosabbak. Használjátok örömmel!

Üzenetküldés

Küldj privát üzenetet szomszédaidnak az oldalon! Ezt kétféleképp is megteheted:

  1. Kattints a boríték ikonra a felső menüsorban, utána pedig a baloldali keresőbe írd be annak a szomszédodnak a nevét, akinek üzenni szeretnél!

  2. Kattints a "SZOMSZÉDAIM" feliratra a felső menüsorban, majd válaszd ki azt a szomszédodat, akinek üzenni szeretnél és a profiloldalán nyomj az "ÜZENEK NEKI" gombra!

Áttekinthető üzenőfal

PROGRAM, SZÍVESSÉG, INFÓ, JÓ HELYEK?

Írj ki a faladra bármit és tegyél rá címkéket! A címkéknek és az új, átláthatóbb üzenőfalnak köszönhetően azonnal megtalálod, hogy ki mit szeretne a közelben!

d6a57cc36c09d3ca1b6dd3e0a68b3853.png

Címkék a profilodon

Adj meg hármat, kapsz kilencszázat!

Töltsd ki az újratervezett profiloldalon, hogy mi érdekel, miben tudsz segíteni a környékbelieknek és adj meg legalább 3 eszközt, amit szívesen megosztasz a szomszédaiddal. Ezek alapján sokkal könnyebben megtalálod a hasonló érdeklődésű szomszédokat!

be0d99e9c9091403662b5359008dc2f6.png

Reméljük, hogy az új funciókkal felszerelt és új köntösbe öltöztetett oldalt örömmel fogod használni, és az elkövetkezőkben is számtalan kezdeményezésnek és megannyi ismeretség, barátság kialakulásának nyújt majd platformot.

Ha a kezdeményezés és az újítások elnyerték tetszésedet, akkor segíts egy lájkkal és egy megosztással, hogy minél több szomszédhoz eljusson a Miutcánk.hu híre! :)

Jó szomszédolást!

>>> Janotyik Évi <<<

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr238043828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása