Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Milyen eszközöket töltsek fel a Miutcánkra?

PRO tippek a leltár átgondolásához

2022. február 14. - aronrunning

great_deals_for_black_friday_promo_facebook_post_template_masolata_masolata_masolata_masolata_masolata_10.png

Tavaly óriási sikere volt az őszi profilkitöltős kampányunknak, melynek következtében több mint 1700 Miutcánk szomszéd gondolta úgy, hogy ideje frissíteni a profilját! Ha még nem tetted volna, gondold át te is, mivel tudsz hozzájárulni a szomszédok közösségéhez! - ehhez ebben a bejegyzésben találsz segítséget. Most pedig lássuk, mik voltak a leggyakoribb eszközök, amiket újonnan töltöttek fel a szomszédok, ez új útmutató lehet a saját feltöltésekhez is!

A Miutcánk Digitális Kamrája 1407 tárggyal lett gazdagabb, köztük 103 elosztóval90 hosszabbítóval76 létrával70 szerszámmal68 dugóhúzóval, 67 biciklipumpával60 hálózsákkal40 esernyővel39 iPhone töltővel37 mérőszalaggal36 vasalóval34 hajszárítóval34 porszívóval22 kartondobozzal20 számológéppel20 sörnyitóval20 lázmérővel20 SMR hengerrel, és így tovább. Van még itt pár érdekesség is: 1 füstgép, 1 ping-pong asztal, 1 betonkeverő, 1 sörpad, 1 molnárkocsi, 1 hegesztőgép, és 1 kerti törpe. Ha még nem tetted volna, gondold át te is, mivel tudsz hozzájárulni a szomszédok közösségéhez!

Továbbá 311 új érdeklődési körrel is bővült a “Mi érdekel?” szekció, és 120 tevékenységgel a "Miben számíthatsz rám" rész, ami azt jelenti, hogy potenciálisan 44-el több szomszédot hívhatunk el kirándulni, 22-vel többet túrázni, 20-al többet biciklizni vagy mozizni, 19-el pedig söröznifutni vagy kutyázni.

help_me_2_letra.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr217542092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása