Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Hasznos használt cuccok a Miutcánkon!

Tele a lakás már nem használt holmikkal?  Ne dobd ki, inkább add tovább!

2020. január 03. - Janotyik Évi

Különösen Karácsony után, elő-előkerülnek olyan tárgyak, amikre nekünk nincsen szükség, esetleg kaptál még egy ugyanolyan kenyérpiritót valamelyik rokontól...

Nem használt eszközeid sokféleképpen hasznosíthatod a Miutcánkon, ezeket a megoldásokat vettük sorra.

Egyszerű bejegyzés

Használd ki a Miutcánk adta lehetőségeket és a még jó állapotú tárgyaidat ajánld fel, add el vagy cseréld el valamire szomszédaiddal!
Írj egy rövid bejegyzést a Miutcánk üzenőfalára a felajánlott tárgyról, amelyről azonnal értesülni fog az összes szomszédod!
kezdemenyezesed_hozzajuk_jut_el.JPG


Ha szeretsz nagyban gondolkodni és szervezkedni, a Miutcánkon keresztül erre is lehetőséged van!

Garázsvásár

Fogj össze szomszédaiddal és bonyolítsatok le közösen egy garázsvásárt, ahova a környékről mindenki elhozahatja régi cuccait, hogy azokat eladja vagy másra cserélje! Ez amellett, hogy kiváló hétvégi program és másoknak is örömet okoztok, rengetget tesztek a környzetetekért és a pazarlás ellen.

Itt azt is rögtön láthatog, hogy kik jelezték, hgy érdekli őket egy garázsvásár: https://miutcank.hu/#/kornyekem/garázsvásár

woman-wearing-coat-holding-book-2115426_1.jpg

Gyűjtés

Nézz körül, van-e a környékeden családsegítő szolgálat vagy más szervezet, akik szívesen fogadnak adományokat! Könyveknek például óvodák, iskolák vagy közkönyvtárak biztosan nagyon örülnek. Egyretöbb helyen adományboltok is várják a felajánlásokat.
Kérdezd meg a szomszédokat, hogy tudnak-e olyan szervezetről, ami örömmel vár felajánlásokat!

 

Neked nem kell, másnak érték!

Kedvet kaptál, hogy felajánlj valamit vagy garázsvásárt szervezz?
Vágj bele, szólj a szomszédaidnak!

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr688630662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása