Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Szuper új fejlesztés a Miutcánkban!

Próbáld ki a CSOPORT funkciót!

2021. szeptember 22. - aronrunning

1_4.png

Mostantól nem az üzenőfalad az egyetlen felület, ahol beszélgetésbe elegyedhetsz, tanácsot vagy szívességet kérhetsz, csere-berélhetsz! A vadonatúj csoportfunkciónknak köszönhetően a legkülönfélébb problémákra, témákra van lehetőséged egyedi csoportot létrehozni, ahol könnyen lehet, hogy nem is egy környékeden élőtől kapsz segítséget, hanem egy messzebb lakó Miutcánkostól!

KÖZÖSSÉGET ÉPÍTÜNK!

- szól a Miutcánk szlogenje, de mit is jelent ez? Hát hogy megismerjük a környékünkön élőket, nyitottak vagyunk a másik gondjaira és ajánlásara, segítünk egymásnak, lokálisan keressük a megoldásokat. A Miutcánkra regisztráló szomszédokat ezek a tulajdonságok jellemzik, mert szemben a média, kiváltképp a közösségi média, a facebook sugallatával az emberek többsége szeret segíteni, és szívesen teszi. Nagyon büszkék vagyunk rátok,hogy ilyen jó fejek vagytok!

Mivel bízunk benne, hogy ez így is marad, a csoportfunkciók révén kissé kitágítottuk a kereteket. Mostantól azokat a Miutcásokat is elérhetitek, akik nem laknak a közvetlen közeletekben, mert van mikor nincs megoldás az utcádban, vagy egy téma egy egész kerületet vagy települést érint. Ilyenkor jöhetnek jól az új csoportok!

1_5.png

AMI A MIUTCÁNKBAN TÖRTÉNIK, A MIUTCÁNKBAN IS MARAD!

A Miutcánk új csoportfunkója mellett szól, hogy nálunk tényleg nincsenek trollok. A Miutcánk megmaradt egy barátságos, támogató közegnek, ahol az elmúlt években is új ismeretségek ezrei köttettek, és tárgyak ezrei cseréltek gazdát, még ha olykor csak rövid időre is, ezzel nem csak alaposan csökkentve az ökológiai lábnyomunkat, hanem egy kis örömet is szerezve egymásnak.

MEGOLDÁS GYORSAN, LOKÁLISAN!

- szól a Miutcánk másik szlogenje, amiből a gyorsaságot még gyorsabbá tesszük. Ha nem hiszed, olvasd el a csoportok létrehozásáról és használatáról szóló bejegyzésünket, amiből kiderül, hogy a csoportfunkció nem csak gyors, hanem egy nagyon egyszerűen használható alternatíva is egy-egy lokális probléma megoldására!

2_4.png

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr7316654984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása