Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Csengess, címkézz, vágj, némíts, értékelj!

Új funkciók a Miutcánkban

2020. november 19. - aronrunning

3_1.png

Ahogy a mondás tartja, a tökéletes nem létezik, de a tökéletesre való törekvés igen. Így van ezzel a Miutcánk is, folyton találunk valamit, amin faragni, szépíteni lehet, miközben az igények is folyton változnak, és senki sem egyforma. Lássuk hát milyen fejlesztések történtek mostanában a Miutcánban.

BEJEGYZÉSEK CÍMKÉZÉSE

Posztjaidat egyedi címkékkel láthatod el, ezáltal a környékbeliek is könnyebben megtalálnak és kisegítenek. A bejegyzés elküldése után az oldal automatikusan fel fogja ajánlani a címkéket, amiket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy magától értetődő legyen, és lefedje az igényeket. Az szakember keresés és az adok-kapok nagyon népszerű, utóbbin belül külön gondoltunk az  ingyen elvihető dolgokra. A közösség kategóriába értelemszerűen belefér minden kezdeményezés, ami a környéket érinti, a #helybenveszem címke pedig a helyi boltokkal, termelőkkel, vendéglátó egységekkel kapcsolatos infók, kérdések gyűjtőhelye.

miu.gif

PROFILKÉP KIVÁGÁSA

Apróság, mégis régi adósságunkat törlesztettük azzal, hogy a feltöltött Miutcánkos profilkép már méretre vágható, így már a szomszédok is megismernek. Régebben vagy a Facebookos profilképed töltődött be automatikusan, vagy addig keresgéltél a fotóid között, amíg nem találtál egy olyat, amin az arcod középen van - vagy talán nem is foglalkoztál ezzel. De lényeg a lényeg, a profilodra kattintva mostantól szembejön veled ez az újítás. 

ÉRTESÍTŐ RENDSZER

Eddig csak mobil és e-mail értesítést kaphattál a Miutcánktól, de mostantól az oldalon/applikáción belül is működik egy értesítőrendszer. Ugyanúgy működik, mint a Facebooknál, a fejlécen a csengő mögött tudod megnézni, illetve visszanézni, hogy

  • milyen reakciók, válaszok érkeztek egy-egy posztodra,
  • kinek tetszett kezdeményezésed
  • kiről írhatsz véleményt
  • vagy hogy ki jelölt meg kedvenc szomszédnak ❤

4_1.png

SZOMSZÉD NÉMÍTÁSA

Nem érdekelnek a szomszédok kis kedvencei, vagy a sarki kifőzde napi ebédmenüje? Minden rendben, mostantól könnyűszerrel elnémíthatod a téged zavaró bejegyzéseket, az üzenőfalon és az illetők profilján is, bal oldalt kell keresni a három pontot, és rákattintva legördül az új funkció. Ugyanitt külön értesítőtis kérhetsz a szomszédodról, vagy megoszthatod a bejegyzését - ezekben az esetekben fenntartjuk, inkább hasznosnak találod az aktivitásait. 

SZOMSZÉD ÉRTÉKELÉSE

Sőt, a téged segítő szomszédokat már nem csak kedvencnek tudod jelölni, hanem szövegesen is visszajelezhetsz nekik. Fontos, hogy csak azokat tudod értékelni, akikkel valóban volt már valamilyen interakciód, tehát hozzászóltak egy-egy bejegyzésedhez, és ez ugyanígy igaz visszafelé is. Az értékeléseket a többi szomszéd is látja, így még könnyebb tájékozódni, hogy az adott szomszéd mennyire segítőkész, megbízható, vagy éppen pontatlan.

nevtelen_terv_4.png

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr4516291086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása