Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Hogyan kell használni a csoport funkciót?

Képes útmutató a csoportok létrehozásához és csatlakozáshoz

2021. szeptember 22. - aronrunning

great_deals_for_black_friday_promo_facebook_post_template_masolata_masolata_22.png

Mint ahogy arról a legutóbb már írtunk, nagy büszkeségünkre egy nagyon jelentős új funkcióval bővült a Miutcánk repertoárja. A Miutcánk felületén mostantól tetszőlegesen csatlakozhatsz már meglévő csoportokhoz, vagy hozhatsz létre újakat. Mutatjuk, hogyan!

HOZZ LÉTRE ÚJ CSOPORTOT! 

Jobb oldalt a legördülő menüben találjátok az új funkciót. A csoportokra rákattintva az oldal befogja tölteni az összes létező csoportot, a legutóbbi aktivitás szerinti sorrendben. Ha olyan problémád, kérdésed, vagy témád van, amire úgy gondolod érdemes létrehozni egy új csoportot, akkor ezt a gif-en látható módon rögtön meg is tudod tenni. Adj nevet és leírást a csoportnak, és ne felejts el feltölteni valamilyen találó csoportképet sem!

b4.gif

HASZNÁLD A KERESŐT!

Mielőtt új csoportot hoznál létre, érdemes kipróbálni a keresőt, hátha létezik már csoport abban a témában, amit épp indítani szerettél volna.

b5.gif

CSATAKOZZ MÁR MEGLÉVŐ CSOPORTOKHOZ!

Nézz körbe a már létező csoportok között is, biztosan akad majd előbb-utóbb olyan, ami számodra is releváns. Ha találsz egy ilyen csoportot, a csatlakozom gombra kattintva tudsz rá feliratkozni (illetve ugyanitt tudsz leiratkozni is). A csoport ezentúl megjelenik a feliratkozásaid között is, így mindig gyorsan megtalálhatod, illetve értesítést is kapsz a csoportban zajló tevékenységekről. Ha csatlakoztál egy csoporthoz, te is tudsz hozzászólásokat és kezdeményezéseket írni.

b7.gif


A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr1916655024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása