Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

A Miutcánkon az ország legnagyobb kamrája!

2016. március 07. - Janotyik Évi

A Miutcánk.hu egy nyitott, megbízható és segítőkész közösséget alakított ki, ahol a hozzáférésnek sokkal nagyobb értéke van, mint a birtoklásnak. Együtt, apró össszefogásokkal ugyanis nagy dologkat tudunk elérni!

Ezért létrehoztunk Magyarország legnagyobb lokális raktárát, amihez most Te is csatlakozhatsz! 

Legutóbb arról számoltunk be, hogy már több, mint 150 tárgy és érdeklődési kör érhető el a Miutcánkon. Ezeket profiloldalunkhoz adva jobban megismerhetjük egymást a környéken, illetve egy helyi online kamrához is hozzáférhetünk! Dobj be három cuccot és férj hozzá másik 900-hoz!

cuccaimblog.JPG

Mostanra mindehhez egy kereső is társul.

Nincs más dolgunk, mint a Szomszédaim fülre kattintva a Keresés címke alapján sávra bökni és begépelni a keresett tárgyat vagy érdeklődési kört. 

untitled.png

Ezt követően elégendő egy entert nyomnunk és máris látjuk, hogy ki az aki szintén szeret hétvégente futni a helyi parkban vagy melyik szomszédunk adja kölcsön szívesen a szendvicssütőjét a péntek esti házibulira.

kereso.gif

Még nincsenek címkéid?

Nincs más dolgod, mint a profiloldaladon kiválasztani, hogy mi az, amivel rendelkezel és szívesen hozzájárulsz a szomszédságodhoz. Ha mindenki bedob 3-3 tárgyat, akkor egy több mint 900 darabos eszközkészlet jön létre, amihez hozzáférsz és ráadásul a környékedet sem kell elhagynod hozzá. 

Oszd meg amid van, hogy mások is megosszák veled a cuccaikat! 
Mondd el miben, vagy jó, hogy Te is megtudd, miben számíthatsz a szomszédaidra!
 
Használd a címkéket a profiloldaladon és ismerd meg jobban a szomszédaidat!

button_red.JPG

 

cimke_miu1.png

Ha van olyan tárgy amit szívesn megosztanál a szomszédaiddal, de nem találod, akkor írj az info@miutcank.hu címre és kibővítjuk a listát! 

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr208451706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása