Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Volt egyszer egy 2021...

...avagy ez történt velünk a Miutcánkban!

2022. január 07. - aronrunning

2022_3.png

Kész. Vége. Ennyi volt. Mi sajnáljuk a legjobban, de sajnos minden jónak vége szakad egyszer. Tudtuk, hogy el fog jönni. Dramatikus túlzásokkal lezárjuk a tavalyi évet, hogy bejöhessen valami jobb, valami nagyobb, valami új.  Összegezzük, mire voltunk a legbüszkébbek 2021-ből!

RENGETEG KUTATÁS ÉS FELMÉRÉS

Két éve fogalmazódott meg bennünk, hogy a Miutcánk - mint az egyetlen lokális alapú közösségi oldal - igazán alkalmas lenne arra, hogy felmérje a különböző városrészek lakóinak igényeit, és azokat továbbítsa a helyi döntéshozók felé. Ebben az évben tovább nőtt ezeknek a felmérések a száma,  és a Miutcánkosok több alkalommal is hatékonyabban tudtak beleszólni a lakhelyüket érintő kérdésekbe. Szeretnénk elérni, hogy ezek az együttműködések egyre gyakoribbak legyenek, és ebben számítunk rád is, kedves Miutcás szomszéd, hogy amennyiben módodban áll, hírét viszed az önkormányzatoknak szóló ajánlatunkat!

project-management-charts.png

 

DEBRECENI SZOMSZÉDFESZTIVÁL

Tavaly egy vidéki nagyváros adott otthont a második Szomszédfesztiválnak, amit még a covid-kataklizma hívott életre. A népszerű zoomprogramok mellett építettünk interaktív kiállítást, szomszédokat tréningeltünk, workshoppot tartottunk a tudatos médiafogyasztásról, virtuális sétára indultunk Debrecenben, színházjegyeket sorsoltunk, és fotópályázatot is tartottunk. 

ONLINE GARÁZSVÁSÁR

Tavasszal online nagytakarítást rendeztünk, ami rekordaktivitást generált, rengeteg régi, fölöslegessé vált cucc cserélt így gazdát a Miutcánkon keresztül. A legjobb ajánlatokkal kiemelten is foglalkoztunk, a leltárhoz is adtunk pár tippet. Mivel az Online Garázsvásár alkalmából rengeteg bejegyzés született , a kedvenceink közül itt szemezgettünk párat

2022_5.png

VADONATÚJ FEJLESZTÉSEK

  • INFOBOX: Tavaly kevesebb volt az új fejlesztés, azok viszont sokkal nagyobb horderejűek voltak! Elsőként lefejlesztettük az infobox funkciót, az óbudaiak már élvezhetik is, a legfontosabb helyi hírekért nem kell messzebb menni a Miutcánknál.
  • CSOPORTFUNKCIÓ: A vadonatúj csoportfunkciónknak köszönhetően a legkülönfélébb problémákra, témákra van lehetőséged egyedi csoportot létrehozni, ahol könnyen lehet, hogy nem is egy környékeden élőtől kapsz segítséget, hanem egy messzebb lakó Miutcánkostól! Az új csoport létrehozásáról szóló képes útmutatónkat itt találod.
  • KÖLCSÖN & BÉRBEADÁS: Teljesen megújult a Miutcánk bérbeadós felülete is. Mostantól nemcsak hogy sokkal pontosabb paramétereket tudtok megadni a kölcsönkérendő tárgyakról, hanem a potenciális kölcsönadók is automatikus értesítést kapnak a kéréseitekről. Külön be tudjátok jelölni, hogy mikortól kell, hány napra, és hogy fizetnétek-e érte? Az új fejlesztésről szóló bejegyzésünket itt találod, és az oldalon már ki is próbálhatod!

KERESZTEGGYÜTTMŰKÖDÉSEK

A Miutcánkon természetesen vannak helyhez kötött hirdetések, idén is volt néhány partnerünk, aki minket választott - ha te is hirdetnél nálunk, lesd meg a neked szóló médiaajánlatunkat! Azonban közülük is ki kell emelnünk azokat, akikkel tavaly valamilyen keresztegyüttműködés is létrejött, ilyen volt az online ingatlanközvetítésben utazó Livlia (lásd a hozzájuk kapcsolódó blogbejegyzésünket), a kézműves termékekkel foglalkozó Meska, és a JOB4me virtuális állásbörze. Hozzánk hasonlóan mindegyik magyar fejlesztésű start-up, akik olyan előremutató digitális szolgáltatásokat nyújtanak, amik egyszerre környezettudatosak és olcsók - öröm volt velük dolgozni!

2022_7.png

PROFILKITÖLTŐS KAMPÁNY

Óriási sikere volt az őszi profilkitöltős kampányunknak, melynek következtében több mint 1700 Miutcánk szomszéd gondolta úgy, hogy ideje frissíteni a profilját! Ha még nem tetted volna, gondold át te is, mivel tudsz hozzájárulni a szomszédok közösségéhez! - ehhez ebben a bejegyzésben találsz segítséget.

A Miutcánk Digitális Kamrája 1407 tárggyal lett gazdagabb, köztük 103 elosztóval90 hosszabbítóval76 létrával70 szerszámmal68 dugóhúzóval, 67 biciklipumpával60 hálózsákkal40 esernyővel39 iPhone töltővel37 mérőszalaggal36 vasalóval34 hajszárítóval34 porszívóval22 kartondobozzal20 számológéppel20 sörnyitóval20 lázmérővel20 SMR hengerrel, és így tovább. 

great_deals_for_black_friday_promo_facebook_post_template_masolata_masolata_masolata_masolata_masolata_13.png

A baljós felütés ellenére, csak 2021-et búcsúztatjuk - a Miutcánk marad! Tartsatok velünk 2022-ben is!

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr3716806512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása