Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Itt a Miutcánk app - Töltsd le most!

Megmutatjuk miért

2018. szeptember 24. - Miutcánk

megoldas_gyorsan_es_lokalisan_3.png

 

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, elkészült a várva-várt Miutcánk telefonos applikáció. Mostantól bárhová magaddal viheted a Miutcánk-at, bárhol és bármikor kapcsolatba léphetsz szomszédaiddal, azonnal és egyszerűen kérhetsz és kaphatsz segítséget a Miutcánk-on. 

A Miutcánk applikációt itt tudod letölteni android-os illetve IOS-es telefonodra.

google-play-badge.pnghu_badge_apple.png

Fontos, hogy engedélyezd a push-notificationt - ezt semmi másra nem fogjuk és nem is tudjuk használni, mint arra, hogy üzeneteidről azonnali értesítéseket tudjunk küldeni a szomszédaidnak, illetve, hogy Téged is azonnal értesíteni tudjuk a közeledben lakók posztjairól. Ezzel azonnalivá tud válni az interakció a közzösségen belül és így Te is bármikor számíthatsz szomszédaid segítségére.

Nézzük Anna példáját:fabio-spinelli-695744-unsplash.jpg

Anna nemrég véletlenül kizárta magát a lakásából. A telefonja szerencsére nála volt, azonnal írt is egy üzenetet a Miutcánk-ra, melyben segítséget kért a közelében élőktől, azonnal elérhető lakatost keresve. Sajnos nem jelentkezett senki. Végül bejutott a lakásába, de a 9 órás megbeszélését így lekéste és az egész napja elcsúszott. Az üzenetét 3 nappal később olvasta egy lakatos, aki bár későn, de a jövőre nézve felajánlotta a szolgáltatásait.

Mostantól egy ilyen eset nem jelenthet problémát, hiszen lakatosunk azonnal értesítést kap a Miutcánk-on kiírt üzenetekről és legközelebb azonnal segítséget tud majd nyújtani.

Milyen esetben jöhet jól a Miutcánk applikáció?

Álljon itt egy lista a teljesség igénye nélkül:

  • Ha elveszett egy kisállat vagy valamilyen tárgy gyorsabban meg lehet találni, ha azonnal értesítjük a környékbelieket
  • Ha azonnal szakember segítségére van szükséged csak írd ki a Miutcánk-ra és már jön is a segítség
  • Elfelejtettél tejet venni, de kellene a kislányod kedvenc reggeli müzlijéhez?
  • Felújítjátok a lakást, csak sajnos elfelejtetted a listáról beszerezni a harapofógót?
    Kérj kölcsön a Miutcánk-on! Hiszen az alkalmazásunk segítségével azonnal elérhetővé válik mostantól a szomszédok által megosztott eszközök, tárgyak  garmadája.
  • Gyanús alakot láttál a környéken? Ellopták a biciklidet? Jelezd azonnal a Miutcánk-on is, hátha mielőbb megtalálják a tettest vagy megelőzöl vele további bűncselekményeket/károkat.
  • Szervezz délutáni találkozót a játszótéren a gyerekeidnek, közös futást vagy esti sörözést gyorsan és egyszerűen az applikációnk segítségével.

furo_kolcsonkeres.png

Mai felgyorsult világunkban elengedhetetlen, hogy azonnali üzeneteket tudjunk váltani a körülöttünk élőkkel, ezért is vállaltuk a Miutcánk telefonos alkalmazás fejlesztését. Ennek hozományaként gyorsabban és többen tudtok egymással kapcsolatba lépni és ezzel a közösségeteket és a benne rejlő bizalmat tovább építeni.

Töltsd le most ingyenesen Androidos és iOS készülékedre:google-play-badge.png
hu_badge_apple.png

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr9614259895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása