Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Fejlesztések, amiktől kényelmesebb a Miutcánk!

2019. április 05. - G. Szabó Melinda

miutcank_blog4.png

Folyamatosan fejlesztjük, tökéletesítjük a Miutcánk oldalt, hogy kényelmesebb legyen a használata, gyorsabban és arról értesülj, ami neked szól a környékeden. Alább bemutatunk pár kisebb fejlesztést, amikkel már lehet hogy találkoztál is a Miutcánkon. Ráadásként egy videót is találsz Petőfi TV-s interjúnkról!

Felfedezem!

Értesítések ki/bekapcsolása

Érdekel egy kezdeményezés? Szeretnél értesülni az újabb válaszokról? Kapcsold be az értesítéseket!
Minden poszt jobb felső sarkában megjelent egy kis gomb, három ponttal (...), itt tudod ki, illetve bekapcsolni az értesítéseket.
Ha nem módosítod itt az értesítéseket, minden hozzászólásról értesítünk, ha Ez jó!-ztad vagy kommentelted a kezdeményezést.

miutcank_blog.png

Privát üzenetek már a környékértesítő emailekből!

Ezentúl egyetlen kattintással a környékértesítőből is írhatsz privát üzenetet a Miutcánkba frissen beköltözött környékbelieknek! Kattints az Írok neki! gombra és az alkalmazásban vagy az oldalon megnyílik egy privát beszélgetés!

miutcankblog1.png

Szomszédok jelentése

Mi hiszünk abban, hogy a kommunikáció megoldja a félreértéseket, de ha valamikor úgy érzed, hogy egy-egy környékbeli bántó az oldalon vagy nem megfelelően használja a Miutcánkat és szeretnéd elkerülni a konfliktust, profil oldalán a név melletti kis zászlóvl jelezheted nekünk, és kivizsgáljuk, hogy mi történt. Természetesen továbbra is a nyílt kommunikációban bízunk és első körben javasoljuk, hogy privát üzenetben vagy kommentben jelezd szomszédodnak, hogy ha valamit másként láttok. Ha azt érzed, hogy ennél bonyolultabb a helyzet, bármikor írhatsz email címünkre is. info@miutcank.hu.

miutcankblog3.png

Juttasd el Miutcánkos kezdeményezésed több mint 2 milliárd emberhez!!!

Tudtad, hogy a Facebookon naponta több mint 2 milliárd ember megfordul? Kár lenne kihagyni ezt a lehetőséget, oszd meg a neked tetsző Miutcánkos kezdeményezéseket! Jussunk el még több emberhez!
A kezdeményezések oldalán a Megosztom gombra kattintva kiteheted a neked tetsző megoldott vagy még megoldásra váró kezdeményezést egy pár szavas leírással!

miutcank_blog1.png

Tovább a Miutcánkra!

Megoldás. Gyorsan. Lokálisan.

Boldog szomszédolást!
a Miutcánk csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr1214742095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása