Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

50 év szünet után éledt újra a Római-parti Plázs!

Önkormányzati felmérések a Miutcánkon

2021. december 14. - aronrunning

great_deals_for_black_friday_promo_facebook_post_template_masolata_masolata_masolata_5.pngÓbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a Miutcánk felületein október folyamán lehetőség volt egy, a Római-parti Plázzsal kapcsolatos kérdőívet kitölteni, amely a plázs ismertségét mérte fel a kerületi lakosok körében, illetve az elégedettségre kérdezett rá a különböző szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Ennek az összefoglaló eredményeit részletesen is elolvashatjátok Óbuda-Békásmegyer honlapján, mi csak pár érdekes, vagy számunkra tetszetős grafikont emelnénk ki a felmérésből. Például a látogatók 80% látott valamilyen állatot, nekik közel 10%-uk pedig látott hódot, aminek a kisgyermekes családok különösen örülhettek. A három leggyakrabban látott állat a vadkacsa, a galamb és a hal volt.

o4_2.jpg

A legtöbbek által használt szolgáltatások a büfé, a strand és úszás, a vécé mosdó, valamint a napozóágyak voltak:

o3_2.jpg

 A válaszadók több mint 90%-a hallott már a Római-parti Plázsról. Jellemzően Facebookról és a helyi újság online és print verziójából értesültek róla:

o1_1.jpg

Azok közül, akik nem voltak az idei évben a Római-parti Plázson nagyjából 40% hosszabb szezon esetén kiment volna, közel 60% pedig tervezi, hogy jövőre kimegy:

o2_1.jpg

 

o5.jpg

o6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr5316783278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása