Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Így frissítsd fel a Miutcás profilodat!

Ezzel segíthetsz a legtöbbet a környékeden élőknek

2021. augusztus 23. - aronrunning

great_deals_for_black_friday_promo_facebook_post_template_masolata_masolata_18.png

A Miutcánk nem egy átlagos profil, nem a lájkokról, a nyaralós fotókról, vagy hírfolyam kommentháborúiról szól, hanem valódi közösségépítésről, ezért érdemes rászánni egy kis időt a profilunk részletes kitöltésére, hiszen a környéken élő szomszédok számára ezek azok az igazán releváns információk, amik által valóban elkezd épülni a közösség, és könnyebben megoldódnak a felmerülő problémák.

LELTÁROZZ OTTHON!

A profilodon a "Mit osztok meg?" szekcióhoz görgetve adhatod meg azoknak a tárgyaknak a listáját, ami megtalálható a háztartásotokban, és szívesen mások rendelkezésére is bocsátod. Barkácseszközök, társasjátékok, sporteszközök, konyhai eszközök, a lehetőségek száma majdhogynem végtelen. Azért is érdemes elvégezni ezt a kis leltárt, mert így a környékeden élők egy-egy adott tárgy után kutakodva téged is megtalálhatnak a keresőmezőben. Nálunk például nincs létra, de a szemközti házból Ervinék simán kölcsönadták az övéket a szobafestéshez.

a15.gif

MIBEN SZÁMÍTHATSZ RÁM?

Az egyik legrelevánsabb tudnivaló rólad a Miutcánkos profilodban. Miben lehet rád számítani, mik azok a témák, tevékenységek, amikkel kapcsolatban egy-egy szomszéd akár privátban is rád írhat? Vállalsz gyerekfelügyeletet? Jóga órákat tartasz a szabadban? Te is imádsz futni? Szövegírót keresek a honlapomhoz, megírnád nekem? Átugorjak ma délután megbeszélni a részleteket? És így tovább. Ahogy a tárgyak, úgy a tevékenységek esetében is a kereső lesz a szomszédok barátja, könnyebben segíthetsz nekik, ha téged is kidob.

a17.gif

AZ ALAPOK

A regisztrációt követően jó eséllyel mindenki megteszi, hogy feltölt magáról egy csinos profilképet, hitelesíti az e-mail címét. Érdemes megadni azt is, hogy mióta élsz a környéken, ebből könnyen kiderül a szomszédok számára, hogy milyen régi törzslakos vagy már, és írni magadról egy-két sort bemutatóba. Ha például a város közepén is érdekel a kertészkedés, a több természetbarát is könnyebben megtalál, vagy ha rendszeresen ürülnek ki nálad a borkánok, jó ötlet ezt külön feltüntetni. Ilyesmik.

A családi állapot vagy a gyerekek száma is nagyon releváns tud lenni, ha például sokgyermekes családapa vagy, az is egy olyan infó rólad, amiért a többi szülő nagyobb bizalommal fordul feléd. A háziállatokkal ugyanez a helyzet, érdemes megadni, milyen kiskedvenccel rendelkezel.

a20.gif

+ MI ÉRDEKEL?

Néhány érdeklődési kört is érdemes megadni, mert ha például tényleg érdekel a kertészkedés, a környékeden élők nagyobb bizalommal fognak feléd fordulni, ha épp kertészkedéssel kapcsolatos kérdéseik akadnának.

a18.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr10016655920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása