Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Varjútámadások, elveszett kulcscsomók, rizses lecsó és mankók keresése egy lesérült baristának

4+1 szuper kezdeményezés májusból

2019. június 11. - Miutcánk

Ebben a hónapban is sok remek kezdeményezést olvashattunk tőletek. Reméljük sikerült megoldást találni mindegyikre. Mindig elcsodálkozunk, hogy mennyi mindenben tudunk mi szomszédok egymásnak segíteni. Sokszor egész váratlan helyzetek oldódnak így meg. Varjútámadások, elveszett kulcscsomók, rizses lecsó és mankó keresés egy lesérült baristának. A Miutcánk csapatát is megihlette a májusi kezdeményezéseitek sokszínűsége és napról napra rajzolni kezdtünk az olvasgatás során.

Ebből válogattunk most nektek, reméljük ti is örömmel látjátok a kezdeményezések sokféleségét és nem utolsósorban a rajzokat. Kattints a képre, hogy nagyban tudd olvasni az egész képernyőn!

1. Varjútámadás

varju2.PNGEgy kis közérdekű! 

Sajnos egy varjú ma minket is megtámadott majdnem a saját kertünkben. Hiába van ilyen szép időnk, nem tudjuk kihasználni a kertünk. :( 
Parkok, fás-bokrok területeken vigyázzatok magatokra!
https://13.kerulet.ittlakunk.hu/termeszet/190520/megint-tamadnak-varjak-igy-vedekezhetsz-ellenuk

 

2. Elveszett (és megtalált) kulcscsomó

kulcs2.PNGTegnap az egyik szomszédunk talált egy kulcscsomót a házuk előtt a Virradat utcában. Akinek hiányzik és meg tudja mondani, hogy hány és milyen kulcs voltak rajta, az írjon nekem és összekötöm a megtalálóval!
UPDATE:
Végül meglett a kulcs gazdája, egy bácsié volt az utcánkból :)

3. Egy tál rizses lecsó

rizs2.PNG

 

Van egy adag rizses lecsóm, jól jönne valakinek? Tegnap este főztem, hűtőben van. Visegrádi 60.

4. Mankók

kave.PNG

Kedvesek,
Ha két mankótok van fölöslegbe kölcsönbe 1 napra, bevinnétek a Jókai utca 24-be a Brew Brothers kávézóba egy napra? A Dani nevű baristának van rá szüksége a mai napon. Ujjaim csuriban, hajrá mankók, jussatok el Danihoz! :)

+1. Lichthof ablak

ablak2.PNG

Sziasztok!

Érdeklődnék volna e valakinek lihthof ablaka esetleg ajiba vagy pénzért? 45*117 ha jol mértem : )

Minket felbátorított ez a sok kedves kezdeményezés, hogy valóban merjünk kérni a szomszédainktól, reméljük nektek is tetszett.

link: a Miutcánkra

link: a Mobil apphoz

Szép napot!

a Miutcánk csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr9714888630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása