Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Te is jártál már így?

Új funkció a Miutcánkban

2020. június 09. - Miutcánk

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk, elkészült a Miben számíthatsz rám funkció!  

giphy_1.gif

….szükséged lett volna egy pici segítségre, mondjuk a biciklid kerekének felpumpálására, de nem volt kéznél segítség? Nyilván ilyennel nem megy az ember fia/lánya szervizbe, meg hát lapos kerékkel hogyan is tehetné?!

...jó lett volna, ha valakitől tanácsot kérhettél volna a kerttel kapcsolatban, de nem volt az ismerőseid között, olyan, aki segíteni tudott volna?

...vagy csak jó lett volna, ha valaki elmondja, hogyan kell új akksit választani a laptopodhoz?

 

No, ezekre a helyzetekre vezettünk be egy új funkciót, ez a MIBEN SZÁMÍTHATSZ RÁM?

 

miben_szamithatsz_ram_3.gif

 

Mostantól lehetőséged van megadni és természetesen felfedezni, hogy a közvetlen lakókörnyezetedben milyen segítségre számíthatsz, ami nem feltétlenül tárgyi segítség, hanem inkább tudás alapú, vagy tapasztalati.

Gondolj csak bele, milyen gyakran keresel a böngésződben ilyen típusú dolgokra rá!
Szerintem a mindennapjaink elég masszív részét teszik ki az ilyen jellegű információszerzések, amik mind arra irányulnak, hogy kinek milyen tapasztalata van egy-egy termékkel kapcsolatban, hogyan kell beállítani valamit, milyen paraméterek alapján kell kiválasztani bizonyos dolgokat, hogyan lehet a csöpögő csapot gyorsan megszerelni, milyen égő kell az íróasztali halogén lámpába, vagy két hasonló között mi a különbség. 

A Miben számíthatsz rám címkre rendszer szabadszavas így szabadon ajánlhatsz fel rajta keresztűlItt tudod kipróbálni!

De örömmel vesszük, ha valaki segít felfújni megfelelő nyomásúra a bicikli kerekét, vagy útmutatást ad abban, hogyan lehet kevesebb hulladékot termelni, vagy környezet-és emberbarátabb terméket választani, de kincset érhet, ha van egy olyan szomszéd,akinél tudsz sos-ben nyomtatni, vagy vigyázni tud a gyermekedre, amíg gyorsan leszaladsz a boltba pár dologért.

Keresd hírlevelünket, amiben részletesen leírtuk, hogyan használhatod a Miben számíthatsz rám? funkciót, próbáld ki és szomszédolj bátran, meglátod, megéri! Ha pedig van kedved, oszd meg velünk az info@miutcank.hu-n tapasztalataidat. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr9315756746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása