Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Szólj bele a kerületed életébe a Miutcánkon!

Önkormányzati felmérések a Miutcánkon

2020. augusztus 18. - Miutcánk

wordpress-charts-2-1024x512.png

A Miutcánknál célul tűztük ki a környékbeliek összekötését. Ezen, ezért dolgozunk minden nap. Néhány évvel az indulásunk után sikerült elérnünk, hogy már nem csak a szomszédokat és környékbelieket tudjuk összekötni, hanem a városvezetést is a kerületek lakóival!

Hogyan jöhetett ez létre?

Sikerült több innovatív és nyitott önkormányzattal együttműködésre lépnünk. Olyanokkal, akik azt mondták, hogy nagy a zaj az online térben, ezért időt és energiát áldoztak arra, hogy megtalálják azt a platformot - a Miutcánkat - azokat az embereket - titeket - akik szeretnének egymáshoz és a lakóhelyükhöz is kapcsolódni és szeretnék hangjukat hallatni, helyzeteket véleményezni, javaslatokat tenni és a közvetlen környezetük sorsába beleszólni, építeni a környezetüket Itt a Miutcánk felületén,

Ti, drága felhasználóink pontosan ilyen emberek vagytok! Büszkék vagyunk rá, hogy ilyen közösséget sikerül összekapcsolnunk és hogy ennek eredményeképpen közös döntések születhetnek, hogy mindenki, minden itt lakó érdekei képviselve lesznek!

Egyelőre kérdőívek és felmérések formájában tudjuk az akaratotokat, véleményeiteket eljuttatni a döntéshozókhoz. Ez még csak az eleje az útnak, de azt gondoljuk, hogy ez máris egy hatalmas lépés! Köszönjük mindenkinek, aki részt vesz ebben az együttműködésben! Vigyétek hírét ennek a lehetőségnek, mi pedig tovább dolgozunk azon, hogy a résztvevők számát növeljük! Amint módunkban áll, az eredményekről is beszámolunk!

eredmenyek.JPG

Addig is bátorítsátok szomszédaitokat, ismerőseiteket a kérdőívek kitöltésére, hiszen így tudjuk ezt a rendszert felépíteni és így tudunk eredményesen és hatékonyan élhető és élvezhető lakhelyeket kialakítani!


Egy európai város, kerület csak tájékozott, támogató, közösségekkel képzelhető el 2021-ben. A Miutcánkban ehhez értünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr5516204762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása