Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Sikertörténet a Baross utcából

2015. december 17. - Janotyik Évi

10 szomszéd, akik tulajdonképp már nem is szomszédok, sokkal inkább barátok.

Mindig örülünk, mikor megírjátok nekünk a történeteiteket a szomszédaitokkal, de így karácsony környékén különösen szívmelengető volt olvasni a Baross utca lakónaik levelét.

Lilutól érkezett egy levél a Miutcánk.hu fiókjába:

Kedves Miutcánk!

Régóta tervezzük, hogy írunk nektek. A Baross utca 83-ban a 3. emeleten alakult ki egy olyan közösségünk teljesen spontán, ami szerintem párját ritkítja.
Ezen az emeleten csak egy idős lakó van, Marika néni, aki szereti, hogy vigyázunk rá, és Sanyi, akinek mi írjuk ki a kedvenc zenéit cd-re mert nincs eszköze. A többiek mind fiatalok.

Annyira megszerettük egymást kb. 10-en 6 lakásból, hogy rendszeresen van szint-bulink ami olyan, mint egy koliban, mindenki a  folyósón beszélget és iszogat, most a karácsonyi kiadásról mellékeltem képeket.

image.jpeg

A csapat erőssége, hogy változást akarunk és szebb napokat a háznak, ami felújításra szorul. Még az önkormányzat képviselője (aki 6 lakást képviselt a lakógyűlésen) is megdícsért, hogy ő még nem látott ilyet a "nyóckerben", hogy ennyire összetartanak a szomszédok.

Tavasszal lehet, hogy rittyentünk egy gyűjtést a háznak az udvaron, van színészünk és modellünk, sőt, operettszínészünk is, akik megcsinálnák a showt.

Addig is a képekkel kívánunk nektek is boldog karácsonyt!
Ha gondoljátok, terjesszétek a jó példánkat ;-) Hamarosan érkeznek a pólóink is a Hello Fashion&Home Design jóvoltából.

Üdv,
Lilu

Kedves Lilu és Szomszédai!

Boldog karácsonyt Nektek is! Köszönjük, hogy megosztottátok velünk a történeteteket, ilyenkor mindig egy újabb lendületet kap a csapatunk. Ti egy kiváló példa vagytok arra, hogy igenis megéri nyitni és átkopogni a mellettünk lakókhoz, mert nagyon értékes kapcsolatokra, akár barátságokra is szert tehetünk. Sőt, együttes erővel akár sokkal élhetőbbé is tehetjük sját lakókörnyezetünket.

Szorítunk, hogy elérjétek a változást, amire vágytok és a tavaszi gyűjtés is összejöjjön! Ha lehet, akkor szívesen el is látogatnánk arra, úgyhogy majd mindenképp jelezzetek, ha már szerveződik valami! :)

Az egész Miutcánk.hu csapat nagyon kellemes ünnepeket és még sok száz szint-bulit kíván Nektek ezzel az almáspités szelfivel! :)

fullsizerender.jpg

Üdv.,

A Miutcánk.hu csapata

 

Ha neked is van ehhez hasonló történeted a szomszédaiddal, akkor írd meg az info@miutcank.hu címre!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr448179190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása