Ismerd meg a szomszédaidat, legyél törzsvendég a lakóhelyeden!

Miutcánk Blog

Sikertörténet a Rózsa utcából!

2016. január 14. - Janotyik Évi

Számos sikersztori született már a Miutcánk felületén, de az egyik legkedvesebb Lilla és Dóri története, akik egy kölcsön-széknek köszönhetően ismerték meg egymást és azóta is legjobb szomszédok.
capture_1.JPG

Hogy indult a történetetek a Miutcánkon?

Lilla: Szerettem volna kölcsönkérni egy széket a szomszédaimtól egy estére. Dóri írt, hogy ő szívesen adna, aztán közben kiderült, hogy ruhákat varr, Ő a Kovacsdora.hu varrólánya! :) Mivel én táskákat varrok, innentől magától ment minden, eleinte csak a varrásról és a saját kis vállalkozásaink dolgairól beszélgettünk, később pedig egy szoros barátság alakult ki.

Dóri: Lillának szüksége volt egy plusz székre a vendégeinek, és mivel a Miutcank.hu-n az is látszik, hogy nagyon közel lakunk egymáshoz, így számomra nem volt kérdés, hogy szívesen segítek, hiszen vannak felesleges székeim, egyszerre úgyis csak egyen tudok ülni. :) Találkozásunkkor megtudtam Lilláról, hogy hozzám hasonlóan, ő is varr, majd megnéztem az oldalát, a PurpleTurtleBag-et, és leesett az állam, hogy mennyire ügyes. Innentől adva volt, hogy a széken kívül más ügyben is találkozzunk, lenne közös témánk. Ez lassan egy éve volt, és azóta a legjobb barátaim egyikének mondhatom, valamint szakmailag sem tartanék itt, ha nem segített volna ki a mélypontokból, és ez úgy érzem, kölcsönös.

Milyen élményt adott nektek ez a kezdeményezés?

Lilla: Nagyon örültem, hogy egy ilyen véletlenből egy barátság alakult ki. :) Ráadásul a munka terén is sokat tudunk egymásnak segíteni.

Dóri: Örültem hogy segíthetek valakinek, és az már csak hab a tortán, hogy a személyében megismertem valakit, akivel bármikor számíthatunk egymásra és közel van.

Mikor szoktátok használni a Miutcákat?

Lilla: Ha valamit szeretnék kölcsönkérni, vagy szakemberre van szükségem, akkor rögtön felmegyek a Miutcánkra. Ezen kívül Dórival már tartunk lakásvásárokat is, ezeket is meg szoktuk hirdetni ott.

Dóri: És örömmel mondhatom, hogy többen is eljöttek, akik ott látták meg az eseményünket.

dsc07635_kozos.jpg

Neked is van hasonló élményed, történeted a szomszédaiddal?
Akkor írd meg nekünk az info@miutcank.hu címre!

Még nem ismered a szomszédaidat?

Akkor regisztrálj a Miutcánkra és ismerd meg őket!

A bejegyzés trackback címe:

https://miutcank.blog.hu/api/trackback/id/tr488271940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása